O tagata e fiafia i sukalati o lo'o su'eina fuamoa o le Eseta ma tama'i fuamoa o lo'o fa'amau i totonu

O Cadbury na fa'aofiina fuamoa o le Eseta ma fa'apipi'i Iti Eggs i atigi sukalati.O le sukalati Peretania ...

O tagata e fiafia i sukalati o lo'o su'eina fuamoa o le Eseta ma tama'i fuamoa o lo'o fa'amau i totonu

O Cadbury na fa'aofiina fuamoa o le Eseta ma fa'apipi'i Iti Eggs i atigi sukalati.
Ua uma ona faalauiloa e le fai sukalati Peretania le oloa o se vaega o lana faasologa o le Eseta 2021.O mea'ai suamalie i Tesco e tau i le £12 ma e sau ma se tama'i ato o Mini Eggs.
O tagata fiafia e taʻua le 507 kalama o fuamoa o fuamoa "suia taʻaloga", ma e toʻatele o loʻo faʻamalosia o le a latou faʻatau a latou lava fuamoa aʻo leʻi oʻo i le aso malolo o Aperila 4.
Na maua e le blogger food Helen J Tea le fiafia o le sukalati.Na ia taumafai sukalati mo ona tagata mulimuli Instagram i le kilipa, ona faʻaalia lea e le toʻatele o tagata o latou lagona o sukalati.
Ua fa'alauiloa e Cadbury fuamoa o le Eseta ma tama'i fuamoa o lo'o fa'apipi'i i fuamoa o le Eseta.O le atigi sukalati o fuamoa o le Eseta (ata) e fa'aosofia ai le fiafia
O lenei fai sukalati Peretania ua uma ona faʻalauiloaina lenei oloa i le Eseta 2021 faasologa (luga).O mea'ai suamalie i Tesco e tau i le £12, ma o mai ma se tama'i ato o Mini Eggs e te fiafia ai.
Fai mai lana tala: "E le tele ni nai fuamoa laiti e pei ona ou manatua i nai tausaga ua mavae, ae atonu e faaluaina le lapopoa!"
Na tusi se tasi tagata fiafia: “Loʻu Atua e!Ou te manaʻo i ai", ae fai mai le isi tagata faʻaoga faʻasalalauga faʻaagafesootai: "O le a!E tatau ona ou maua lenei fuamoa o le Eseta!
Fai mai le lona tolu: "Mo le sili atu o le mamalu o le aufaipisinisi lautele i totonu ia i tatou, latou te iloa o le #minieggs lea e suia ai tulafono o le taaloga."
Ole Cadbury Mini Filled Egg Easter Eggs e aofia ai ma le Cadbury Milk Milk Orange Giant Button Easter Egg, lea e tau ile £9.99.Na amata fa'atau atu vevela mai si'usi'u o le lauiloa Cadbury Rotating Orange ma Cadbury Milk Orange fa'asalalauga fa'asalalau tele.
Na maua e le tusitala o taumafa Helen J Tea (Helen J Tea) lenei fudge sukalati, ma sa ia taumafai i sukalati mo ana tagata fiafia Instagram i le kilipa (ata)
Tali: E sasaina e le au fiafia le 507 kalama o fuamoa e fai ma "sui taaloga" ma le toatele o loo finau latou te faatauina fuamoa a o lei oo i le aso malolo o Aperila 4.
Ua avanoa nei le fa'aputuga fou mo le fa'atau, fa'apea fo'i ma le Cadbury Easter e fiafia i ai, ua sauni mo le aso tele.
I le amataga o lenei masina, na faasilasila ai e Cadbury na natia 200 kulimi auro fuamoa i faleoloa i Peretania atoa, lea e ono aoga i le £ 5,000 i soʻo se tasi e mauaina.
Na faafoliga e le fai sukalati fuamoa auro i totonu o le afifi masani, ma o le laki e manumalo e faatoa iloa pe a faʻaaloalogia pe a uma ona vavae ese.
O le lona lima ai lea o tausaga sosoo ua auai ai le kamupani lole sauai i se tauvaga tupe e faatatau i meaalofa lauiloa o le Eseta, ae o le taimi muamua lenei ua latou afifiina ai fuamoa i le pefu auro e mafai ona taumafa.
Ua natia e Cadbury fuamoa kulimi auro e 200 i faleoloa i le salafa o Peretania, lea e mafai ona tusa ma le £5,000 i soo se tasi e mauaina.
O lole auro fa'atapula'aina o le a natia i faleoloa e fa'afoliga pei o fuamoa pata masani a Cadbury e fa'atosina ai tagata fiafia.
O le atigi sukalati pipii a Cadbury e ufiufi i le pefu auro ma tumu i mea suamalie fudge masani, e maua ai se lagona auro i mea'ai slimy.
A o faamanatuina e Cadbury le 50 tausaga o le fanau mai o fuamoa pata, e 200 miliona pata fuamoa o loʻo faʻatau atu i tausaga taʻitasi i Peretania lava ia, o lona uiga e naʻo le tasi i le miliona le avanoa e maua ai se faʻailoga tinoitupe.
Na faafoliga e le fai sukalati fuamoa auro i totonu o la latou afifi masani, ma o le tagata laki na te iloa pe na faʻaaloalogia i latou pe a uma ona tatala.O le lona lima ai lea o tausaga sosoo ua faia ai e le kamupani sauai suamalie se tauvaga tau tupe, ae e masani lava o le faailoga e pipii i le sailia o fuamoa sukalati paʻepaʻe.
O fuamoa manumalo o le a tufatufa faʻafuaseʻi i Peretania ma natia i talafou, faleoloa tulimanu ma supamaketi laiti.
O lona uiga e mafai e tagata fa'atau oloa ona maua i latou i le tele o afifi ma fa'ailoga patino i le Sainsbury's Locals, Tesco Express faleoloa ma Co-op lala.
O le 40 kalama o fuamoa o loʻo tau i le 64 pene, ma e lima pusa e 3.14 pauna ma le sefulu pusa e 6.11 pauna.
E mafai fo'i e tagata ona fa'atau se taga o tama'i kulimi fuamoa (89 g) mo le 1.49 pauna, ma se taga o le “Gacha” (83 g) mo le 1.499 pauna.
Afai e mafai ona e mauaina se tasi o nei taui, fa'amolemole vala'au le numera o lo'o i luga o le coupon i totonu o le afifi pepa e maua ai lau ponesi.
O fuamoa o le Eseta o se tasi o meaʻai sili ona faʻatau atu i Peretania.E silia ma le 500 miliona fuamoa e gaosia i tausaga uma, o le tasi vaetolu o lo'o fa'atau atu i fafo.


Taimi meli: Ian-22-2021