Ghana: Ua saunia e le fafine fai pisinisi se ata o lana ituaiga sukalati

DecoKraft ose kamupani Ghana e gaosia sukalati lima i lalo ole igoa Kabi Chocolates...

Ghana: Ua saunia e le fafine fai pisinisi se ata o lana ituaiga sukalati

DecoKraft ose kamupani Ghana e gaosia sukalati lima i lalo ole igoa Kabi Chocolates.Na faavaeina le kamupani i le 2013. Na tali e le na faavaeina Akua Obenewaa Donkor (33) la matou fesili.
O le DecoKraft e fa'apitoa i le gaosiga o sukalati sili ona lelei mai fatu koko Ghana.Mo le tele o tausaga, o supamaketi i totonu o le atunuʻu ua faʻatumuina i sukalati mai fafo poʻo mai fafo, ma e matua manaʻomia lava le gaosia o sukalati maualuga i le lotoifale.O le mea lea na filifili ai le DecoKraft e auai i le gaosiga o sukalati.
Masini fa'apalapala sukalati: O lenei masini o se meafaigaluega fa'apitoa mo le ufiufi o sukalati eseese.
Conch: Conching o se faiga e fa'aaogaina i le gaosiga o sukalati.O le pata koko e tufa tutusa i le sukalati e ala i se mea fa'afefiloi i luga o le eleele ma se mea fa'aoso (ta'ua o le conch) ma galue o se "sui fa'alelei" mo vaega.E fa'amalosia ai fo'i le atina'eina o le tofo e ala i le vevela fe'ese'esea'i, fa'asa'olotoina o mea e fa'amama ma ga'o, ma fa'ama'i.
Fale Su'e Sukalati: O se meafaigaluega fa'apitoa lea ma le fa'ainisinia ma le eletise, fa'apitoa e fa'aoga mo le sukalati.O le laina gaosiga atoa o loʻo faʻaogaina, e aofia ai le faʻamafanafanaina, faʻapipiʻi, vibration, faʻamafanafanaina, demolding ma le felauaiga.Ole fua ole sasaa e sili atu foi ona saʻo.
Ole fale gaosi fou ole a mafai ai e le Kabi Chocolates ona faʻateleina le gaosiga ma faʻateleina oloa eseese.
O tau o koko faavaomalo e aafia tonu ai tatou.E tusa lava pe tatou te nonofo i totonu o le atunuu o loʻo gaosia ai le koko, o loʻo faʻatau atu lava ia i tatou i tau faavaomalo.O le fesuiaiga o tala o le a aafia ai foi a tatou pisinisi ma siitia ai tau o gaosiga.
O faʻasalalauga faʻasalalau faʻasalalau e masani lava ona avea ma se tasi o a tatou faiga autu o maketi aua e taumafai e tuʻuina atu i tagata faʻaoga mea e latou te manatu e taua ma mananao e faʻasoa i luga oa latou fesoʻotaʻiga lautele;e mafua ai le faʻateleina o le vaʻaia ma feoaiga.Matou te faʻaogaina le Facebook ma le Instagram e faʻaalia ai a matou oloa ma faʻafesoʻotaʻi ma tagata o loʻo iai ma tagata faʻatau.
O laʻu taimi sili ona fiafia faʻapisinisi o le taimi na feiloai ai Prince Charles ia te ia ina ua asiasi atu i Ghana.O ia o se tasi o le a na o le TV pe faitau i tusi.E ofoofogia le maua o le avanoa e feiloai ai ma ia.Na ave aʻu e le sukalati i nofoaga ou te leʻi mafaufauina, ma o se mea manaia tele le feiloaʻi ma VIPs.
I le amataga o le faavaeina o le kamupani, sa ou mauaina se poloaiga mai se kamupani tele i luga o le telefoni.Na ou faʻalogo i le "tolu lapopoa, 50 ituaiga o mea taʻitasi", ae ina ua ou tuʻuina atu mulimuli ane, na latou fai mai na o le 50 ituaiga e tasi le lapopoa.E tatau ona ou sailia se auala e faatau atu ai isi 100 iunite.Na vave ona ou iloa o fefaʻatauaiga uma e tatau ona i ai ni pepa lagolago.E le tatau ona avea ma se konekarate aloaia (e mafai ona ala mai i WhatsApp poʻo SMS), ae o poloaiga taʻitasi e tatau ona aofia ai se faʻamatalaga.


Taimi meli: Ian-28-2021