Faletalimalo Chocolat o le a fausia 200 galuega i le gaosiga ma le tufatufaina atu o sukalati

O nei fa'asalalauga e mafai ai e pisinisi fa'apitonu'u ona tu matilatila i totonu o a latou fa'asalalauga fa'alotoifale (local comm...

Faletalimalo Chocolat o le a fausia 200 galuega i le gaosiga ma le tufatufaina atu o sukalati

O nei fa'asalalauga e mafai ai e pisinisi fa'apitonu'u ona tu matilatila i totonu o le au fa'atatau (fa'alaua'itele).
E taua le fa'aauau pea o le fa'alauiloaina o nei fa'asalalauga aua e mana'omia e a tatou pisinisi fa'apitonu'u ona tu'uina atu le tele o le lagolago e mafai ai i nei taimi faigata.
Ina ua maeʻa le siʻitia o manaoga i luga ole laiga i le taimi o le faʻamaʻi o le coronavirus, o le a fausia e le Hotel Chocolat 200 galuega i ana sukalati fale gaosi ma nofoaga tufatufaina.
Fai mai le sukalati, i le taimi o loka-i totonu, o tagata faʻatau faʻatau i luga o le initaneti e mafai ona fesoasoani e faʻaitiitia le aʻafiaga o aseta faleoloa tapunia.
Fai mai le Hotel Chocolat, a'o fa'atau e le au fa'atau meaalofa o le Eseta ma le Aso o Tina i luga o le initaneti, o fa'atauga fa'atekinolosi na si'itia i luga atu o le 200% i lea tausaga ma lea tausaga i le kuata fa'ai'u ia Iuni 30.
Mai ia Mati 22 ia Iuni 15, na tapunia uma e le faleoloa ana faleoloa i Peretania mo se vaitaimi e 12 vaiaso.Na faʻatagaina e le Palemia faleoloa e le taua e toe tatala.
Ona o le fetuunaiga o le saogalemu o le soifua maloloina ma le saogalemu o Covid, o lona falegaosimea i Cambridgeshire na tapunia le tumau mo le valu vaiaso seia oo ia Me.
Fai mai le Hotel Chocolat, o le 119 mai le 125 faleoloa i Peretania o loʻo tatalaina nei, ma o le faʻatauga o ana nofoaga maualuluga e sili atu le malosi nai lo le "aʻai tutotonu" o le taulaga.
E ui ina maualalo le aofaʻi o faʻatauga a faleoloa pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga na teʻa nei, o le faʻatupulaia o le numera o loʻo "matua malosi lava" ma o faʻatauga a vaega talu mai le faaiuga o Iuni "o loʻo ogatasi ma faʻamoemoega a le pulega."
Fai mai le kamupani, i le ono masina na faaiuina ia Iuni 28, o le aofaʻi o faʻatauga na paʻu i le 14% i le 45 miliona pauna, lea na aʻafia i le tapunia o faleoloa.
Fai mai le Co-founder ma le Pule Sili o Angus Thirlwell: “I le taimi o le faʻamaʻi, sa ou matua ofo lava i le aganuu, faʻapolofesa ma le amio a le matou 'au.
“O le faatelevaveina o suiga i le fanua o faleoloa ua uunaia ai i matou e faatelevaveina fuafuaga ma tupe teufaafaigaluega i avanoa ua uma ona matou tulituliloaina.
“I luga o le initaneti, o le a vave ona tuputupu aʻe le matou faʻailoga, ofoina meaalofa, saofaga ma tuʻinanauga faaleaiga.
"O se vaega o le mafuaʻaga ona o Covid ua faʻavavevave suiga, ae o le faʻalauiloaina o manatu fou ma faʻaleleia numera e lagolagoina ai le tuputupu aʻe."
O le upegatafa'ilagi ma nusipepa fa'afeso'ota'i o lo'o tausisia le "Editorial Practices" a le Independent News Standards Organization.Afai e iai sau fa'aseā e uiga i mea e le sa'o pe fa'alavelave fa'atonu, fa'amolemole fa'afeso'ota'i le faatonu iinei.Afai e te le faamalieina i le tali na tuʻuina atu, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le IPSO iinei

suzy@lstchocolatemachine.com
www.lstchocolatemachine.com
Telefoni / whatsapp: +86 15528001618 (Suzy)


Taimi meli: Aukuso-10-2020