Fa'ateleina le fa'atauga mo le sukalati ma le uaina i le taimi o loka

Na siitia le faatauina atu o sukalati taugata ma le uaina i le taimi o le lokaina ina ua liliu atu Brits i le mafanafana ...

Fa'ateleina le fa'atauga mo le sukalati ma le uaina i le taimi o loka

O le faatauina atu o sukalati taugata ma le uaina uaina na siitia i le taimi o le lokaina a o liliu atu Brits i faʻatau faʻamafanafana.

Na lipotia mai e Brands Hotel Chocolat ma Naked Wines le siʻitia o faʻatauga i luga o le initaneti, faʻatasi ai ma le kalapu uaina o loʻo vaʻaia le 77% o le siʻitia i le tolu masina ia Iuni.

I le taimi nei, o tupe maua i le Hotel Chocolat na si'itia i le 3% i le tausaga ia Iuni 28, e ui i le tapunia o ana faleoloa tetele ma le tapunia le tumau o lona fale gaosi Cambridgeshire mo le valu vaiaso.

O le faʻateleina o tupe maua na mafua ona o le 200% faʻateleina o faʻatauga i luga ole laiga, e aofia ai ma le 47% faʻaopoopoga o oloa faʻatau.

O le maualuga o le manaoga o lona uiga o loʻo fausia nei e le kamupani ni galuega e 200 i lana fale gaosi sukalati ma le tufatufaina atu.

O faʻatauga i Yorkshire sa matua malosi lava ma fai mai le pule sili o Angus Thirwell o loʻo vaʻavaʻai le kamupani ia Ilkley, Skipton, Whitby ma Scarborough mo ni faleoloa fou.

“O le faatelevaveina o suiga i le fanua o faleoloa ua faaosofia ai i matou e faatelevaveina a matou fuafuaga ma tupe teufaafaigaluega i avanoa ua leva ona matou tulituliloaina.

"I luga o le initaneti, ua seti nei la matou faʻailoga i se faʻatupulaia vave tele, tuʻuina atu meaalofa, saofaga ma tuʻinanauga aiga," o le tala lea a Thirwell.

I le taimi nei, na maua e le Naked Wines se mea e leʻi tupu muamua i le taimi o le lokaina o le coronavirus lea e tatau ona taofia mo sina taimi le aveina o poloaiga fou ia Me.

I se faʻamatalaga tau fefaʻatauaʻiga na taʻua ai e le kamupani: "O loʻo faʻaauau pea ona talitonu le komiti faʻafoe o le Naked o loʻo faʻatulagaina lelei e avea ma se manumalo mo se taimi umi mai le fesuiaiga o manaoga o tagata faatau mo le uaina i luga ole laiga ona o le faʻamaʻi COVID-19."

O le taʻitaʻifono o John Walden o le na taʻitaʻia le vaega e ala i le faʻatau atu o le pisinisi o le Majestic Wine ma toe faʻaigoaina Naked Wines e avea ma faʻatau oloa i luga ole laiga, ua ia faʻailoa mai ua ia faamavae.O le a fa'amanuiaina o ia e le fa'atonu fa'atonu Ian Harding.

suzy@lstchocolatemachine.com
www.lstchocolatemachine.com
whatsapp / whatsapp: +86 15528001618 (Suzy)


Taimi meli: Iul-27-2020