O le fua fa'i aisa o lo'o fufui i le sukalati ma le tahini ose fa'ailoga fou lea i mea'ai masani

Mo se taimi umi, o fa'i aisa ua fufui i sukalati o la'u lisi meaai lelei.Sa latou iai lava...

O le fua fa'i aisa o lo'o fufui i le sukalati ma le tahini ose fa'ailoga fou lea i mea'ai masani

Mo se taimi umi, o fa'i aisa ua fufui i sukalati o la'u lisi meaai lelei.O lo'o ia i latou mea uma: o se togafitiga malulu e matua maloloina;mea malie ua fausia i totonu, saunia-e-aai;e faigofie lava.
Na'o lo'u fa'amoemoe o le a vave ona ou iloa o le a sili atu lo latou aulelei pe a fa'ao'o mai i se la'a lapo'a ma se vaega o le honey tahini.Ou te le o mautinoa poo le a le mea na mafua ai ona ou taumafai-atonu o lea ou te taumafai i se isi meaai ou te fiafia i ai, o le fa’i ma le pata pinati-ae sausau i ni fatu sesame tunu, e foliga mai ua e faalogo i le tala i lea taimi ma lea taimi. uo, toe fo'i mai i tafaoga i fafo ma se tala fou e ofo ma mata'ina.E aumaia e Tahini se vaega mauoa o kulimi ma se tofo mafiafia i musika pop.O le a lavea ai lou tofo ma liusuavai i lou gutu pe a mae'a ona fa'amalo le ufiufi sukalati sesame, ma a'o le'i o'o atu i le sorbet e suamalie e pei o le sorbet.
O le fa'aopoopoga fa'aopoopo e faigofie ona fa'atino.Na'o le fa'afefiloi o tahini ma sina meli ma sina vai, fa'afefiloi ma fa'aopopo vai, se'ia o'o ina kulimi le paluga, mafiafia ae sasaa, pei o se paluga panikeke.Ona 'oti lea o fa'i aisa, skewered fa'i afa, fa'atofu i le sausi tahini, toe tu'u i totonu o le pusaaisa e fa'amaua ai, ona fufui lea o fuga o le millet i le sukalati liusuavai.(Liligi le tahini ma le sukalati i totonu o se ipu tioata umi ma vaapiapi po o se fagu ina ia mama ma faafaigofie ai le sosi lomi.)
E mafai ona 'ai fa'i i le taimi lava e uma ai ona ufiufi i le sukalati sesame coatings (o le sukalati e faʻamaʻa vave i luga o le aisa, ia sausau i luga o fatu sesame i le taimi lava e uma ai le faatofu), pe mafai foi ona afifi ma faʻaisa mo le teuina pe a manaʻomia.O le meaai masani e iai se tofo e leʻi mafaufauina.
Teuina: O fa'i fa'asusu e mafai ona afifi ta'itasi ile afifi palasitika po'o le pepa solo ma fa'aisa mo le o'o ile 2 vaiaso.
Agai i luma: Fa'aisa fa'i se'ia o'o ile 4 itula a'o le'i 'ai le vaega o sukalati.
Fa'alaina se tama'i fata po'o se apa papa'u ma se pepa solo.Ave'ese le fa'i, ona tipi fa'afa'afa fa'alava, ma fa'aofi i totonu se fasi fa'i lima.Tuu fa'i i luga o se fata laina, ufiufi ile afifi iila ma fa'a'aisa mo le itiiti ifo ile 3 itula.
I totonu o se tamai pesini, faʻafefiloi le tahini, meli ma le vai, ma faʻaopopo le 1 sipuniti o le vai i le taimi e manaʻomia ai seia oʻo ina kulimi le paluga ma maua le tutusa o le paluga panikeke.Fa'afeiloa'i le paluga tahini i se tioata umi, vaapiapi po'o se fagu.Fufulu fa'i aisa ta'itasi i totonu o le paluga tahini e ufiufi ai pe tusa ma le tolu-kuata o fuga fa'i, ma toe tu'u i totonu o le fata laina pe a uma ona fufui.Tapuni le tapuni ma toe foi i le pusaaisa mo le 1 itula.
Tuu fatu sesame i totonu o se ipu papa'u po o se ipu.Liusuavai le sukalati i totonu o se ulo lua ma faʻafefe malie i le vai mafanafana, faʻafefe soo.(E mafai foi ona e liusuavai le sukalati i totonu o le ogaumu microwave HIGH i le 20 i le 30 sekone, faʻafefe i le va o aʻafiaga taʻitasi.) Liligi le sukalati liusuavai i totonu o se ipu tioata umī, vaapiapi mama poʻo se fagu.Fufulu fa'i ta'itasi o lo'o ufiufi i le tahini i totonu o le sukalati e fa'alili ai, ona sausau loa lea i fatu sesame.
Kalori: 290;Aofa'i ga'o: 20 g;Ga'o tumu: 8 g;Cholesterol: 0 mg;Sodium: 13 mg;Carbohydrate: 33 g;Alava taumafa: 6 g;Suka: 18 g;Polotini: 6 g.
Auai i la matou kalapu fua fa'ata'ita'i ma filifili fua fa'ata'ita'iga mai a matou tusi e tatau ona faitau e 10, ona filifili lea po'o le a le mea e fa'aopoopo i le fata.O Aso Gafua uma e 10 vaiaso.
O le matou ta'ita'i 8-vaiaso o le a fa'aali atu ia te oe o le taoina o se fasi keke.Tuuina atu le poto masani, fua e le mafai ona faʻafefe ma isi mea i lau pusameli ile Aso Faraile.

suzy@lstchocolatemachine.com
www.lstchocolatemachine.com
Telefoni / whatsapp: +86 15528001618 (Suzy)


Taimi meli: Iul-31-2020